Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
bestwork bestwork anna ambroziak Joanna Olszewska Michal H 70piotrek Polczynski (3817 niezalogowanych)
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
balum napisał:
Norweska służba zdrowia... i nie trzeba nic dodawać.

No może jednak,na pocieszenie,wszyscy jesteście/my w wieku produkcyjnym,w sile wieku,tzn że prawdziwe problemy dopiero nadejdą...
Ale to nic,Bóg przecież dał wolną wole człowiekowi,i korzystają c z tejże można i No żyć,można i na Grenlandii czy w Kongo.
Bóg powiedział tez "Idźcie i pomnażajcie swoje dobra" a tu już ciężej było zrozumieć,i zamiast pomnażać dobra,napychają kabze norweskim bankom ile wlezie-toż to błędna interpretacja słów Pana-sobie trzeba ładować w kieszenie,a nie ichnim-to mówiłem ja,do was-u k r e d y t o w a n y c h.

jak z wiekszoscia twoich wypowiedzi trudno sie z toba nie zgodzic,tyle ze malo kto placi za lokum tyle co ty.
wybor jest prosty,albo nabijasz kabze wlascicielowi mieszkania,i grosza z tej kasy nie odzyskasz.
albo dajesz zarobic bankowi,troche nawet norge ci do tego doklada,splacasz swoje,za jakis czas sprzedajesz jeszcze z zyskiem.
gdybym wynajmowal mieszkanie za 4 tys,nie kupilbym ,ale wszyscy wiemy jakie sa ceny....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów

(dziewczyna szamana)
Początkujący
do osob ktore maja problem z kregoslupem...
tez to przerabialam..moj lekarz juz nawet bez problemu wypisywal mi zwolnienia jak mnie bolalo.
w koncu wyladowalam u kregarza.niestety na te przyjemnosc trzeba wylozyc z wlasnej kieszeni i to dosyc sporo, ale mowie wam warto.bylam u niego prawie rok temu i do tej pory mam spokoj praktycznie zero bolu, zero paralizy ciala itp.kregarz na miejscu robi przeswietlenie i widzi co i gdzie jest nie tak wystarcza czasem nawet 2 wizyty i jak reka odjol.ponad to dowiedzialam sie ze czeste bole glowy moga byc spowodowane przesunienciem sie kregow szyjnych..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok